fbpx

Despre

DESPRE NOI

Suntem o fabrică de mobilă cu tradiție și vechime în domeniu de peste 27 de ani.
Producem mobilă trainică pentru clienți din România și de peste hotare.
Suntem pasionați de ceea ce facem și dorim să oferim întodeauna cele mai bune produse.

De ce să alegi CEGIM?

Fabrica CEGIM este amplasată la 8 km de Râmnicu Vâlcea, pe malul drept al Oltului, în Comuna Bujoreni, Sat Olteni și este amenajată pe un teren de aproximativ 20.000 mp. Dispunem de patru hale de producție ce totalizează 2.800 mp, dotate cu utilaje performante, fabricate în Italia, atât pentru prelucrarea elementelor de lemn masiv, cât și a PAL-ului melaminat. Materiile prime și produsele finite sunt depozitate în trei depozite bine izolate, construcție metalică de 850 mp.

Producem, în principal, scaune și mese din lemn masiv de fag, dar și mobilier din PAL, atât pentru proiecte ample (restaurante, săli de festivități, hoteluri, pensiuni, școli, gradinițe), cât și pentru distribuitorii noștri care au magazine răspândite în toată țara și în mediul on-line. Toate accesoriile sunt din import.

Avem o echipă unită, închegată în timp, capabilă să execute mobilier la cele mai exigente cerințe: proiectanți, ingineri și muncitori.

Din februarie 2007 CEGIM a implementat pentru produsele sale Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2008 (SR EN ISO 9001:2008).

Ambiția, seriozitatea și hotărârea de a nu face rabat de la calitate ne definesc și sunt ingredientele succesului nostru.

FABRICA CEGIM

Ce spun oamenii despre noi

"Calitate si pret. Oameni buni, servicii bune. Recomand pentru Horeca!"
George D.
"O firma foarte serioasa, cu produse de calitate care stie sa se poarte cu clientii! Personalul foarte amabil si care stie sa informeze un client. Sa incurajam si producatorii locali, care de multe ori lucreaza de mii de ori mai bine si mai profesionist! Recomand"
Andrei G.
"Un loc in inima naturii, iar oamenii de acolo MINUNAȚI! Aventură si grija pt natura! Bravo, Frații Jderi!"
Fratii J.
"Scaunele comandate sunt foarte frumoase, de calitate si cu detalii subtile, iar personalul este foarte promt si profesionist. Cu siguranta vom apela din nou. Recomand cu incredere!"
Florina T.
"Produse excelente! Robust, calitativ, rezisten! Fara defect nici in cele mai mici detaliii, recomandat pretentiosilor !"
Dana R.
"Am achizitionat un set de 8 scaune si o masa Olah , culoare alb 0,9/2 m , un set exceptional, un set pentru pretentiosi si pt cei care apreciaza frumusetea si calitatea lemnului natural; rezistent, robust, calitativ! recomand produsele CEGIM !!"
Ebi S.
"Recomand mobilierul facut de cei de la CEGIM ! 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Calitate superioara la preturi accesibile ! Multumim echipei pentru munca si efortul depus 🥂"
Eduard G.
"Super-realizare, va multumim mult, ne-ati facut o mare bucurie! Felicitari pentru toată filiera obținerii acestui set de masă și scaune - de la comunicare până la primirea in casă, va recomand cu incredere, mult succes in continuare!" Elena A.
Elena A.
"Am cumparat de la acesta firma: vreau sa va spun ca sunt foarte multumit de calitatea lucrurilor achizitionate! Daca in piata s-ar gasi peste tot astfel de obiecte atât de trainice si de atent lucrate, standardul nostru de viata ar fi altul. Felicitari cegim!"
Marian L.
"Cele mai calitative si frumoase scaune din oras, lemn masiv vopsit de cea mai buna calitate, super profesionisti. Atat noi, cat si copii, ne bucuram in fiecare zi de aceste produse minunate !"
Roxana U.
"Produsele de la Cegim sunt moderne și de foarte bună calitate! Recomand!"
Denisa M.
"Oameni de incredere, adevarati profesionisti care fac lucru de calitate!!!"
Ionica B.
"Seriozitate, promptitudine si nu in ultimul rand CALITATE. Recomand cu incredere , o firmă de nota 10. Succes in continuare."
Mihaela M.
"Eu am cumparat de la aceasta firma multe scaune, masa si setul de fotolii cu masura si sunt minunate! Ceea ce m-a incantat foarte tare, este seriozitatea lor! Lucrez la casa mea si sunt singurii care nu m-au stresat! Sunt de calitate superioara, trainice si elegante. Poate se extind si fac si alte lucruri! Multe firme din tara ar putea lua exemplu de la ei, bravo! Multumesc, d-na Alina!"
Olimpia C.
"Calitatea scaunelor excelenta ,un personal amabil si cu profesionalism.Multumesc pt comanda dna Alina.Cu respect"
Semineu D.
"Îmi pare bine ca nu l-ai dezamăgit pe tatăl tau.Felicitări."
Gheorhe D.
"Produsele de la Cegim Vl sunt moderne, de foarte buna calitate si trainice!"
Florentina D.
"Oameni de claitate . Produse de calitate . Recomand cu incredere !"
Octavian M.

VREM SĂ ȘTIM PĂREREA TA

Cere ofertă Sună-ne 0723615877 Cere ofertă